Patrick Taillaert zou het stuk regisseren, nadat hij jarenlang zelf op het podium stond. ''n Dood-gewoon avondje' is een komisch stuk van de hand van Johan Deckers en wordt dan ook volledig in het Oostends dialect gebracht. "Het vertelt het verhaal van een moordpoging", vertelt regisseur Patrick Taillaert. "Een man wil zijn vrouw laten vermoorden en schakelt daarvoor een huurmoordenaar in. Die huurmoordenaar heeft echter nog geen enkele dode op zijn geweten. Dat leidt tot verwisseling van personages en dolkomische taferelen."

Voor Patrick Taillaert is het de eerste keer dat hij in de regisseursstoel mag plaatsnemen en dat bevalt hem wel. Zelf stond hij jarenlang op het podium als acteur. "In 1977 stond ik voor de eerste keer op de planken", gaat Patrick verder. "Ik ben begonnen bij Toneelkring Paramedici, maar we lagen tijdens de beginjaren enkele jaren stil. Daardoor had ik ook enkele passages bij andere toneelverenigingen in de stad om vervolgens terug te keren naar waar het allemaal begon. In eerste instantie zou ik zelf niet meer op het podium hebben gestaan. Het lot wou echter dat een van onze spelers voor dit stuk uitgevallen is waardoor ik die plaats zal innemen. Dat betekent dat ik niet alleen regisseer, maar ook acteer in het komend toneelstuk."

(JRO)

Update: door de maatregelen omwille van het coronavirus worden de voorstellingen afgelast. Nieuwe speeldata worden overlegd met De Grote Post.

Patrick Taillaert zou het stuk regisseren, nadat hij jarenlang zelf op het podium stond. ''n Dood-gewoon avondje' is een komisch stuk van de hand van Johan Deckers en wordt dan ook volledig in het Oostends dialect gebracht. "Het vertelt het verhaal van een moordpoging", vertelt regisseur Patrick Taillaert. "Een man wil zijn vrouw laten vermoorden en schakelt daarvoor een huurmoordenaar in. Die huurmoordenaar heeft echter nog geen enkele dode op zijn geweten. Dat leidt tot verwisseling van personages en dolkomische taferelen." Voor Patrick Taillaert is het de eerste keer dat hij in de regisseursstoel mag plaatsnemen en dat bevalt hem wel. Zelf stond hij jarenlang op het podium als acteur. "In 1977 stond ik voor de eerste keer op de planken", gaat Patrick verder. "Ik ben begonnen bij Toneelkring Paramedici, maar we lagen tijdens de beginjaren enkele jaren stil. Daardoor had ik ook enkele passages bij andere toneelverenigingen in de stad om vervolgens terug te keren naar waar het allemaal begon. In eerste instantie zou ik zelf niet meer op het podium hebben gestaan. Het lot wou echter dat een van onze spelers voor dit stuk uitgevallen is waardoor ik die plaats zal innemen. Dat betekent dat ik niet alleen regisseer, maar ook acteer in het komend toneelstuk." (JRO)