"We maken één groot schilderij met allemaal kleine blokjes van 2,5 x 2,5 mm. Dit wordt Pixel Hobby genoemd", legt Vicky Blondeel van Tiny's Hobby uit. "We hebben zo'n 465 plaatjes te maken waar we in verschillende stappen een patroon volgen voor een grote foto van 189 op 91 cm van de Zion-vallei. We zijn hier ondertussen al anderhalve maand mee bezig maar hebben nog veel helpende handen nodig."

Wie een uurtje tijd heeft of nieuwsgierig is kan letterlijk zijn of haar steentje komen bijdragen voor het goede doel tijdens de winkeluren van Tiny's Hobby in de Passionistenlaan 3 in Kortrijk. Deelnemen kost 5 euro. "Wie wil sponsoren kan dit ook. Dan maken wij het plaatje." Tiny's hobby sponsort het project met het materiaal.

Het team Oncologie wil met sponsoring een boomhut bouwen om enerzijds therapie in te geven aan kinderen en ook om kinderen die familie zijn van kankerpatiënten een vertrouwde plek te bieden.

(EDB - foto EDB)

"We maken één groot schilderij met allemaal kleine blokjes van 2,5 x 2,5 mm. Dit wordt Pixel Hobby genoemd", legt Vicky Blondeel van Tiny's Hobby uit. "We hebben zo'n 465 plaatjes te maken waar we in verschillende stappen een patroon volgen voor een grote foto van 189 op 91 cm van de Zion-vallei. We zijn hier ondertussen al anderhalve maand mee bezig maar hebben nog veel helpende handen nodig."Wie een uurtje tijd heeft of nieuwsgierig is kan letterlijk zijn of haar steentje komen bijdragen voor het goede doel tijdens de winkeluren van Tiny's Hobby in de Passionistenlaan 3 in Kortrijk. Deelnemen kost 5 euro. "Wie wil sponsoren kan dit ook. Dan maken wij het plaatje." Tiny's hobby sponsort het project met het materiaal.Het team Oncologie wil met sponsoring een boomhut bouwen om enerzijds therapie in te geven aan kinderen en ook om kinderen die familie zijn van kankerpatiënten een vertrouwde plek te bieden.(EDB - foto EDB)