Tim van Temptation Island zet tattoo van Kamping Kitsch: voor altijd gratis toegang

Sowieso zullen er zaterdag een pak tattoos te zien zijn op de festivalweide van Kamping Kitsch Club. © TVK
Axel Vandenheede

Kamping Kitsch vindt zaterdag plaats en nu al is zeker dat een pak feestvierders met een tattoo van de organisatie zal rondlopen.

Het was Mike Tattoo die de kat de bel aanbond: hij stelde tijdens een etentje met organisator John Noseda voor om voor Kamping Kitsch te tatoeëren. “Dit idee kwam er tussen pot en pint“, aldus John. “We babbelden over het festival en tatoeages en van het een is het ander gekomen.”

In totaal schenkt de organisatie gratis 100 tattoos weg. Enige voorwaarde: de tatoeage is ‘Kamping Kitsch Club’. Waar of hoe groot, je bepaalt het zelf“, aldus nog John. “Mike zal ze in zijn tattooshop zetten, de organisatie betaalt alles.”

Ondertussen heeft Tim uit Temptation Island al een een tattoo laten zetten. Er stonden donderdagnamiddag een hele rij te wachten op een tattoo.

Kamping Kitsch Clubhttps://www.facebook.com/kampingkitsch/https://www.facebook.comFacebook1281

Geplaatst door Kamping Kitsch Club op Donderdag 23 augustus 2018

video1.0https://www.facebook.com/kampingkitsch/videos/2170194089889637/500

Gratis toegang

En dat is nog niet alles: wie een dergelijke tattoo heeft, mag voor altijd gratis naar het Kamping Kitsch-festival gaan. “Een mooie actie, niet?” besluit John. “De interesse is alvast enorm: de aanvragen lopen massaal binnen en intussen lopen er ook al velen rond met de Kamping Kitsch Club-tattoo.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.