Tekenacademie Waregem pakt uit met exclusieve tentoonstelling

Redactie KW

Nog tot en met 29 mei loopt er in Zaal 29 van de Stedelijke Kunstacademie Waregem een exclusieve tentoonstelling.

Vanaf vorig weekend zijn er in de lentetentoonstelling werken van Nathalie d’Anvers en Selina De Maeyer in Zaal 29 van de Stedelijke Kunstacademie Waregem (Olmstraat 25) te bewonderen. Nathalie d’Anvers bepaalt haar modecreaties niet volgens de seizoenen, maar door haar eigen gevoelens. Haar tijdloze en complexe ontwerpen resulteren in geraffineerde jurken met zachte en pure lijnen. De jurken dragen van Nathalie d’ Anvers is een ingesteldheid, een levenshouding: ‘wees alles, behalve vanzelfsprekend’.

Selina De Maeyer gaat als fotografe dan weer haar eigen weg. Niet verstoord door opgelegde stromingen of trends. Licht is wat haar aantrekt, omdat het zoveel vertelt over esthetiek en atmosfeer. Ze ‘is’ haar foto’s. Het gaat over de diepte van de emoties: ‘Wanneer ik fotograaf houdt alles rondom mij op te bestaan en betreed ik een andere wereld’.

De expo loopt nog tot 29 mei 2015, op werkdagen van 13.30 tot 19 uur en op zaterdag van 8.30 tot 12 uur en van 13.30 tot 17 uur. Gesloten op zondag en tijdens de paasvakantie.

(YVW)