Het korps telt 110 manschappen en wordt geleid door korpschef Johan Geeraert. Zowel de korpschef als burgemeester Lies Laridon verwezen in hun welkomstspeech naar het nieuw te bouwen zonaal politiekantoor. De gebouwen die nu in gebruik zijn voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd op verschillende gebieden zoals de mogelijkheden voor voldoende informatica.

De medailles die werden uitgereikt waren Burgerlijke Medaille eerste klas, Burgerlijk Kruis Eerste Klas, Gouden Palmen der Kroonorde, Ridder in de Kroonorde, Ridder in de Leopoldsorde en Officier in de Kroonorde. Daarnaast werden ook enkele leden van het korps die met pensioen gingen en op NAVAP (eindeloopbaanregime) in de bloemetjes gezet.

(ACK)

Het korps telt 110 manschappen en wordt geleid door korpschef Johan Geeraert. Zowel de korpschef als burgemeester Lies Laridon verwezen in hun welkomstspeech naar het nieuw te bouwen zonaal politiekantoor. De gebouwen die nu in gebruik zijn voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd op verschillende gebieden zoals de mogelijkheden voor voldoende informatica.De medailles die werden uitgereikt waren Burgerlijke Medaille eerste klas, Burgerlijk Kruis Eerste Klas, Gouden Palmen der Kroonorde, Ridder in de Kroonorde, Ridder in de Leopoldsorde en Officier in de Kroonorde. Daarnaast werden ook enkele leden van het korps die met pensioen gingen en op NAVAP (eindeloopbaanregime) in de bloemetjes gezet.(ACK)