Succesvolle Unizo-verkoopactie in Zwevegem

De onschuldige kinderhand was de tienjarige Nathan Vanneste, zoon van de voorzitter.
Redactie KW

Emiel Grosjean mag alvast de valiezen pakken, want hij won een citytrip naar Lissabon.

De mensen van Unizo Zwevegem kijken tevreden terug op de verkoopactie die ze tijdens de eindejaarperiode organiseerden. Voorzitter Stefaan Vanneste: “De actie was een succes over de ganse lijn. Zowel het aantal deelnemende handelaars als het aantal deelnemende klanten stemt me heel tevreden. Ook sloten enkele warenhuizen zich bij onze actie aan.”

Waardebonnen ter waarde van 2500 euro

Tijdens de actie werden klanten gestimuleerd om bij deelnemende handelaren te kopen en zo stempels te verdienen. Unizo Zwevegem legde alle volle kaarten na afloop van de actie verspreid op enkele tafels. Een onschuldige kinderhand mocht er enkele winnaars uitpikken. De onschuldige kinderhand was de tienjarige Nathan Vanneste, zoon van de voorzitter. Hij woelde in de stapel kaarten om er de winnaar van de hoofdprijs uit te halen. Het winnende formulier stond op naam van Emiel Grosjean uit Zwevegem. Hij won een citytrip naar Lissabon.

Uiteraard werden er nog enkele winnaars getrokken. In totaal werd er een bedrag van ongeveer 2.500 euro aan waardebonnen van de deelnemende handelaars verloot. Unizo schonk iedere week van de verkoopactie een waardebon van 100 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier