Shoppingcenter K in Kortrijk schenkt 1.650 medewerkers van Kortrijkse WZC’s 25 euro

© AN
Annelies Nollet
Annelies Nollet medewerker KW Kortrijk-Menen

Nadat shoppingcenter K in Kortrijk enkele weken geleden al een cadeaubon schonk aan alle medewerkers van AZ Groeninge, zijn nu de werknemers van de Kortrijkse woonzorgcentra aan de buurt. Zij ontvangen binnenkort een speciale ‘THX-bon voor de woonzorg’ ter waarde van 25 euro.

“De strijd is nog niet gestreden, maar we zien stilaan licht aan het einde van de tunnel. Elke dag zetten we ons samen in voor een veilige en gezellige omgeving in en rond onze winkels. Voorlopig is dit mét mondmasker, een maatregel die wij volop steunen”, klinkt het zelfverzekerd bij K in Kortrijk.

“Daarnaast willen we ook enkele helden in de bloemetjes zetten die de laatste maanden alles op alles hebben gezet om dit virus te verslaan. Naast de zorghelden in de ziekenhuizen, hebben ook de vele werknemers in de woonzorgcentra een vooraanstaande rol gespeeld. Hun professionalisme en toewijding waren voor ons allen een voorbeeld, en daarom beschouwen wij het als een eer om hen eens op een speciale manier te bedanken.”

De eigenaar van K in Kortrijk heeft daarom beslist om die mensen een ‘THX-bon voor de woonzorg’ te schenken. De speciale cadeaubon heeft een waarde van 25 euro en kan door alle werknemers van de Kortrijkse woonzorgcentra (meer dan 1.650 in totaal) speciaal in K in Kortrijk worden besteed. “Zo zeggen we uit de grond van ons hart: bedankt en meer dan welkom om in alle veiligheid te komen shoppen!”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier