Sea Life Blankenberge houdt outdoor gedeelte open aan verlaagde prijs

Buiten blijven de attracties open. © WK
Redactie KW

Sea Life Blankenberge blijft ondanks de verstrengde maatregelen toch open. Het dierenpark houdt voortaan enkel het buitengedeelte open. Dat meldt Sea Life Blankenberge vrijdag. Daardoor wordt de inkomprijs verlaagd. Het volledige binnengedeelte van het park is niet meer toegankelijk voor bezoekers.

Pretparken moeten de komende maand als gevolg van de verstrengde coronamaatregelen de deuren sluiten. Sea Life Blankenberge kan, onder strikte maatregelen, openblijven. Zo werkte het park een aangepaste route uit die enkel door het buitengedeelte loopt. In dat gedeelte bevindt zich ook het zeehondenopvangcentrum waar momenteel vijf zeehondenpups worden opgevangen. Daarnaast bevinden ook de verblijven van de zeeleeuwen, otters en pinguïns zich buiten.

Verschil voor zieke zeehondjes

“De veiligheid van onze bezoekers garanderen, blijft altijd onze hoogste prioriteit”, vertelt general manager Michael Hoogeveen. “We hebben de looproute zo aangepast dat mensen nog steeds van een leuke ervaring kunnen genieten zonder zich onveilig te voelen.” Omdat bezoekers slechts een deel van het park kunnen zien, wordt het tarief verlaagd tot 9,5 euro.

Bezoekers die al een ticket hebben gekocht, kunnen kiezen het verschil terugbetaald te krijgen of het verschil te doneren aan de zieke zeehondjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier