Rudi Schurieke viert Valentijn in schlagerstijl

Rudi Vermandel, alias Rudi Schurieke. © JMAA
Redactie KW

Wie het valentijnfeest in schlagerstijl wil meemaken zit op zondagmiddag 9 februari op het juiste adres in feestzaal de Mythe in de Ardooise stationsbuurt. Rudi Vermandel, alias Rudi Schurieke, nodigt er zijn gasten uit.

De Valentijnmatinee is aan zijn eerste lustrum toe. Tien jaar geleden gaf Rudi Vermandel de aftrap met een accordeonfestival, zijn geliefkoosde instrument. Maar de matinee is geëvolueerd tot een heus schlagerfestival en Rudi Vermandel is Rudi Schurieke geworden, een freelance zanger en entertainer die zijn nieuwe naam toeschrijft aan zijn moeder, zijn grote idool.

Wie er bij wil zijn kan vanaf 11 uur aperitieven. Dat is de intro voor het Valentijnmenu. Om 14.15 uur start de dansnamiddag. Het muzikaal menu begint met een Duits schlagerfestival en een festival van het Nederlandstalige lied. Dit wordt gebracht door de gastheer die ook twee accordeonisten, Rita Casteleyn en Jeanette Rapoye, uitnodigt die voor de afwisseling zullen zorgen. Ze worden bijgestaan door Pol Vandenabeele aan de drums.

Deelnemen, inclusief eten, kost 24 euro. Inschrijven kan tot 2 februari door storting op rekeningnummer BE50 6528 0177 6218. Wie enkel intekent voor de optredens betaalt 7 euro. Kaarten en info bij Rudi Vermandel in de Seringenstraat 19 of in de Biekorf, Biekorfstraat. (JMAA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier