Het eerste kindje van Lies Vandenberghe en Maarten Breckx, die in Antwerpen wonen, komt er begin juni 2019. Over het geslacht wil het koppel nog niks prijsgeven.

"Het was er wel vroeger dan verwacht", geeft Lies toe. "Maar we zijn des te blijer en dankbaar. Ook onze familie en vrienden zijn heel blij. Ik kan eigenlijk nog altijd niet geloven dat ik mama word, maar ben er wel klaar voor."

Het kindje van Lies en Maarten zal opgroeien in Antwerpen. "Maar we komen zeker wekelijks naar Ruddervoorde. En wie weet wat de toekomst brengt. Misschien verhuizen we wel naar Ruddervoorde?"

Het eerste kindje van Lies Vandenberghe en Maarten Breckx, die in Antwerpen wonen, komt er begin juni 2019. Over het geslacht wil het koppel nog niks prijsgeven. "Het was er wel vroeger dan verwacht", geeft Lies toe. "Maar we zijn des te blijer en dankbaar. Ook onze familie en vrienden zijn heel blij. Ik kan eigenlijk nog altijd niet geloven dat ik mama word, maar ben er wel klaar voor."Het kindje van Lies en Maarten zal opgroeien in Antwerpen. "Maar we komen zeker wekelijks naar Ruddervoorde. En wie weet wat de toekomst brengt. Misschien verhuizen we wel naar Ruddervoorde?"