Profrenner Tim Declercq zegt ja tegen Tracey Debruyne in Houthulst

(foto ACK)
Redactie KW

Op zaterdag 26 oktober stapte profrenner van Deceuninck-Quick Step Tim Declercq (30) met zijn Tracey (30) in het huwelijksbootje. Tracey Debruyne is geboren en getogen in Houthulst, terwijl Tim Declercq van Izegem afkomstig is.

Tim Declercq is de zoon van cabaretier Karel Declercq. Tim won in 2011 het Belgisch kampioenschap bij de beloften en in januari 2017 kreeg hij in Argentinië de bijnaam El Tractor voor zijn kopwerk. Het jaar daarna won hij de Kristallen Zweetdruppel als beste helper.

Retrobus

Schepen Jeroen Vandromme voltrok het huwelijk. Het was een dubbel feest: de mama van de bruidegom, Karolien Depuydt werd net op die dag 58 jaar. De getuigen voor Tim waren zijn ploegmaat Yves Lampaert en zijn jeugdvriend Stijn Ramant. De getuigen van Tracey waren haar broer Kenneth en goede vriend Jochen Despeghel. Het paar kwam samen met familie bij het gemeentehuis aan in een retrobus waarop de namen van het paar stonden. Er werd na de receptie op het gemeentehuis richting Ten Boogaerde in Kortemark gereden waar er, samen met familie, vrienden en ploegmaten, verder gefeest werd. (ACK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier