"Ik heb het idee overgenomen van een ander meisje via Twitter. Ik heb in enkele straten zoals mijn eigen Ettelgemsestraat, rond het marktplein, in de Brouwerijstraat en ook in de wijk achter de vrije basisschool 160 briefjes gebust. Daarop bied ik aan om boodschappen te doen. Waar nodig wil ik ook wel kleine huishoudelijke taken voor de mensen doen", vertelt Phaedra.

Haar motivatie? "Oudenburg vergrijst, je ziet veel oudere mensen op straat en die wil ik helpen", legt de studente ortho-pedagogie uit. "Ik krijg natuurlijk taken van school, maar er blijft voldoende tijd om me nuttig te maken."

"Intussen heb ik me ook aangesloten bij de vrijwilligersgroep die in Oudenburg opgericht is in functie van de coronacrisis. Dokter Stern Bossier las mijn berichtje op Facebook en zal mensen die hulp nodig hebben naar mij doorsturen. Gelukkig kan ik per auto rijden, zodat boodschappen doen geen probleem is", besluit Phaedra. (LIN)

"Ik heb het idee overgenomen van een ander meisje via Twitter. Ik heb in enkele straten zoals mijn eigen Ettelgemsestraat, rond het marktplein, in de Brouwerijstraat en ook in de wijk achter de vrije basisschool 160 briefjes gebust. Daarop bied ik aan om boodschappen te doen. Waar nodig wil ik ook wel kleine huishoudelijke taken voor de mensen doen", vertelt Phaedra.Haar motivatie? "Oudenburg vergrijst, je ziet veel oudere mensen op straat en die wil ik helpen", legt de studente ortho-pedagogie uit. "Ik krijg natuurlijk taken van school, maar er blijft voldoende tijd om me nuttig te maken.""Intussen heb ik me ook aangesloten bij de vrijwilligersgroep die in Oudenburg opgericht is in functie van de coronacrisis. Dokter Stern Bossier las mijn berichtje op Facebook en zal mensen die hulp nodig hebben naar mij doorsturen. Gelukkig kan ik per auto rijden, zodat boodschappen doen geen probleem is", besluit Phaedra. (LIN)