Met Honderd Heerlijke, Honderd Herkenbare en Honderd Historische Roeselarenaars kwam uitgeverij Bibliodroom met een gesmaakte trilogie waarbij 300 Roeselarenaars werden geportretteerd. Dat gebeurde door een team van vlotte pennen uit het Roeselaarse, fotograaf Stefaan Beel zorgde voor de passende foto. De financiële ondersteuning gebeurde door de Gilde der Erepoorters.

In december kwam het laatste boek, de Honderd Historische Roeselarenaars, over honderd overleden stadsgenoten, in de winkel. De opbrengst daarvan gaat nu naar twee goede doelen: Het Mannahuis en de vzw Onze Kinderen, zij kregen elk een cheque van 2.612 euro. In totaal werd over drie jaar meer dan 11.000 euro aan sociale doelen geschonken.

(foto JCR)

Met Honderd Heerlijke, Honderd Herkenbare en Honderd Historische Roeselarenaars kwam uitgeverij Bibliodroom met een gesmaakte trilogie waarbij 300 Roeselarenaars werden geportretteerd. Dat gebeurde door een team van vlotte pennen uit het Roeselaarse, fotograaf Stefaan Beel zorgde voor de passende foto. De financiële ondersteuning gebeurde door de Gilde der Erepoorters. In december kwam het laatste boek, de Honderd Historische Roeselarenaars, over honderd overleden stadsgenoten, in de winkel. De opbrengst daarvan gaat nu naar twee goede doelen: Het Mannahuis en de vzw Onze Kinderen, zij kregen elk een cheque van 2.612 euro. In totaal werd over drie jaar meer dan 11.000 euro aan sociale doelen geschonken. (foto JCR)