De leraren van wacht besloten op vraag van de gemeente en het Woonzorgcentrum Rozenberg om een leuk gebaar te stellen. De kinderen stelden prompt voor om iets te doen voor de 79 rusthuisbewoners om hen een hart onder de riem te steken nu ze geen bezoek meer mogen ontvangen.

Er werden prompt mooie krijttekening gemaakt die dan werden gefotografeerd en op print gezet. De 79 kaartjes zullen worden afgegeven aan het loket van WZC Rozenberg die men dan tot bij de bewoners zal brengen. Volgens meester Jonas is het de bedoeling om met deze actie de bewoners wat moed te geven in deze voor hen donkere tijden. (CLY)

De leraren van wacht besloten op vraag van de gemeente en het Woonzorgcentrum Rozenberg om een leuk gebaar te stellen. De kinderen stelden prompt voor om iets te doen voor de 79 rusthuisbewoners om hen een hart onder de riem te steken nu ze geen bezoek meer mogen ontvangen.Er werden prompt mooie krijttekening gemaakt die dan werden gefotografeerd en op print gezet. De 79 kaartjes zullen worden afgegeven aan het loket van WZC Rozenberg die men dan tot bij de bewoners zal brengen. Volgens meester Jonas is het de bedoeling om met deze actie de bewoners wat moed te geven in deze voor hen donkere tijden. (CLY)