Ondanks slecht weer toch 140 schnauzers en hun baasjes op wandel in Oostende

Redactie KW

Ondanks het slechte weer kwamen op zondag 28 april meer dan 140 schnauzers en hun eigenaars samen voor de Derde Schnauzerwandeling in Oostende op de Oosteroever, georganiseerd door Niels Delbaere en Simona Chetroi.

“De wandeling werd gekenmerkt door een opmerkelijke vastberadenheid en positiviteit, zelfs onder de dreigende regenwolken”, aldus mede-organisator Niels Delbaere. “Met staarten die kwispelden van opwinding en een energie die voelbaar was, werd het evenement een ware viering van de unieke charme van deze geliefde honden.”

“Met regenjassen en paraplu’s in de hand, begonnen honden en hun eigenaren aan de wandeling langs de prachtige kustlijn van Oostende, vastbesloten om te genieten van de gezelligheid en het samenzijn, ongeacht het weer. Het is inspirerend om te zien hoe mensen van de andere kant van België vastbesloten zijn om samen te komen, zelfs als de omstandigheden niet perfect zijn. Dit bewijst eens te meer de onbreekbare band tussen baasjes en hun trouwe metgezellen.”

Volgend jaar vierde editie

Na de wandeling werd het samenzijn voortgezet in Duin en Zee. De organisatoren zijn heel blij met deze derde editie. “We hoopten dat er meer honden zouden zijn dan vorig jaar en dat is ons net niet gelukt door het weer. Het was een geslaagde wandeling”, zegt Niels. “We hebben volgend jaar weer een wandeling gepland op 27 april. We kijken er opnieuw heel erg naar uit.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier