Nieuwbouw Hof Ter Prinne in Gits officieel geopend

We zien Janne Van Canneyt, Wim Verhaeghe, Rita Demaré, Frederik Sap en Frank Vanderschueren bij het doorknippen van het lint.©Emely Vanhaecke
We zien Janne Van Canneyt, Wim Verhaeghe, Rita Demaré, Frederik Sap en Frank Vanderschueren bij het doorknippen van het lint.©Emely Vanhaecke
Emely Vanhaecke
Emely Vanhaecke Medewerker KW

Het nieuwbouwproject ‘Hof Ter Prinne’ in het centrum van Gits werd op 15 juni officieel geopend door burgemeester Rita Demaré en schepen Frederik Sap. “Deze nieuwbouw ligt pal in het centrum, maar het is hier toch heel rustig. Dat maakt dit project erg uniek”, klinkt het.

Het project bestaat uit 7 woningen en 13 appartementen. Deze combinatie en de manier waarop ze ingeplant staan, maakt het concept bijzonder. “We willen hier meerdere generaties samenbrengen, terwijl elk zijn eigen wereld behoudt”, vertelt Wim Verhaege, zaakvoerder van Hyboma. “In combinatie met de groene omgeving wordt het een heerlijke plaats om te wonen.”

Kijkdag

“We merken in Gits een instroom van jonge gezinnen die liever rustiger wonen”, pikt Frederik Sap in. “In dat opzicht is dit project een mooie aanwinst.” Intussen is ongeveer de helft van de woningen en appartementen verkocht en hebben de eerste bewoners er hun intrek genomen. Voor wie geïnteresseerd is, organiseert men op zondag 27 juni van 11 tot 16 uur een kijkdag. Inschrijven is niet nodig, het modelappartement en de beschikbare woningen worden voor iedereen opengezet.

Wie graag eens apart langsgaat, kan een afspraak maken op www.hofterprinne.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.