In de week voor Kerstmis vindt in Domein Puyenbroeck opnieuw Music for Life in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel plaats. Onder het motto 'iedereen zorgt voor iedereen' worden er opnieuw verspreid over Vlaanderen tal van acties georganiseerd voor meer dan 1.000 goede doelen.

De week wordt gepresenteerd door drie presentatoren: Eva De Roo, Otto-Jan Ham én Michèle Cuvelier. Michèle groeide op in Ardooie, waar haar familie nu nog steeds woont. Enkele jaren geleden verhuisde ze richting Brussel. Via Studio Dada, het talentenprogramma van de zender, kreeg ze een vast programma bij Studio Brussel: Zender. Onlangs liet ze ook nog van zich horen tijdens De Slimste Mens ter Wereld waar ze de hoogste score ooit haalde.

Nu mag ze voor het eerst mee voor de ambiance zorgen tijdens de Warmste Week.

"Ik was eerlijk gezegd verrast door de vraag, ja", aldus Michèle. "Maar ik heb niet getwijfeld. Als student stond ik al met ontzag naar dat Glazen Huis te kijken en ik heb ook een paar jaar achter de schermen gewerkt. Het was altijd wel een droom om daar ook zelf te staan, maar ik deed gewoon mijn eigen ding bij Studio Brussel. Het is niet alsof ik daar echt naar streefde of een carrièrezet wilde doen om dat te halen. Music for Life draait niet rond mij of de presentatoren, maar rond de vele mensen die zich zo hard inspannen. Eigenlijk ben ik maar een klein radartje in het geheel. Maar zo'n actie is eigenlijk larger than life. Het valt ook niet te vatten."

"Het beste wat ik straks kan doen is het allemaal over mij laten komen. Dat was ook al de tip die Eva meegaf. Mijn focus ligt vooral op het feit dat ik mijn job zo goed mogelijk wil doen. Maar ik ben me er tegelijkertijd ook heel hard van bewust dat het een emotionele rollercoaster wordt. Ik weet dat ik me de eerste dagen wel sterk zal kunnen houden, maar ik ben benieuwd wat die verhalen met mij zullen doen. Ik denk dat ze opnieuw, net als bij de rest van Vlaanderen, heel hard zullen binnenkomen. En dat mag. Ik heb hier ongelooflijk veel goesting in."

De Warmste Week loopt van 18 tot 24 december op Domein Puyenbroeck.

(TD/BVB)

In de week voor Kerstmis vindt in Domein Puyenbroeck opnieuw Music for Life in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel plaats. Onder het motto 'iedereen zorgt voor iedereen' worden er opnieuw verspreid over Vlaanderen tal van acties georganiseerd voor meer dan 1.000 goede doelen.De week wordt gepresenteerd door drie presentatoren: Eva De Roo, Otto-Jan Ham én Michèle Cuvelier. Michèle groeide op in Ardooie, waar haar familie nu nog steeds woont. Enkele jaren geleden verhuisde ze richting Brussel. Via Studio Dada, het talentenprogramma van de zender, kreeg ze een vast programma bij Studio Brussel: Zender. Onlangs liet ze ook nog van zich horen tijdens De Slimste Mens ter Wereld waar ze de hoogste score ooit haalde.Nu mag ze voor het eerst mee voor de ambiance zorgen tijdens de Warmste Week."Ik was eerlijk gezegd verrast door de vraag, ja", aldus Michèle. "Maar ik heb niet getwijfeld. Als student stond ik al met ontzag naar dat Glazen Huis te kijken en ik heb ook een paar jaar achter de schermen gewerkt. Het was altijd wel een droom om daar ook zelf te staan, maar ik deed gewoon mijn eigen ding bij Studio Brussel. Het is niet alsof ik daar echt naar streefde of een carrièrezet wilde doen om dat te halen. Music for Life draait niet rond mij of de presentatoren, maar rond de vele mensen die zich zo hard inspannen. Eigenlijk ben ik maar een klein radartje in het geheel. Maar zo'n actie is eigenlijk larger than life. Het valt ook niet te vatten.""Het beste wat ik straks kan doen is het allemaal over mij laten komen. Dat was ook al de tip die Eva meegaf. Mijn focus ligt vooral op het feit dat ik mijn job zo goed mogelijk wil doen. Maar ik ben me er tegelijkertijd ook heel hard van bewust dat het een emotionele rollercoaster wordt. Ik weet dat ik me de eerste dagen wel sterk zal kunnen houden, maar ik ben benieuwd wat die verhalen met mij zullen doen. Ik denk dat ze opnieuw, net als bij de rest van Vlaanderen, heel hard zullen binnenkomen. En dat mag. Ik heb hier ongelooflijk veel goesting in."De Warmste Week loopt van 18 tot 24 december op Domein Puyenbroeck.(TD/BVB)