Kristof Jonckheere, directeur: "De interesse in openluchtcinema is groot in coronatijden. Daarom beslisten we samen met Stad Kortrijk om dit jaar niet zes, maar tien openluchtvertoningen te organiseren in de tuin van Broelkaai 6. De verplichte mondmaskers en de afstandsmaatregelen schrikten onze bezoekers niet af. De vertoningen waren snel volzet en in totaal kochten 1.076 mensen een kaartje om op vrijdag en zaterdag te genieten van een openluchtfilm."

"Het uiteenlopende programma trok overigens een heel divers publiek aan," zegt filmprogrammator Kevin Decoster. "Films als Knives Out, Booksmart en The Gentlemen brachten veel jongeren op de been, musicalliefhebbers leefden zich uit bij Rocketman en Grease, fans van klassiekers waren enthousiast over The Secret Garden en Songs from the Second Floor en wie van spanning houdt amuseerde zich met Ford v Ferrari, Midsommar, The Lighthouse en The Gentlemen."

Lieve Vankeirsbulck, filmprogrammator: "En ondertussen vindt ons publiek ook zijn weg terug naar Budascoop. Films als Tenet en Honeyland doen het goed. Dankzij de recente versoepeling (sinds vandaag is 1m afstand voldoende) kunnen we de capaciteit in de zalen verhogen van 28% naar 55% en kunnen mensen toch op een veilige manier genieten van de nieuwste films. We kijken ernaar uit om de cineMAATjes (kinderfilms) en extra namiddagvertoningen i.s.m. Neos, Vlas en Okra snel terug op te starten en in oktober organiseren we gaandeweg ook een reeks specials. Coronaproof, natuurlijk."

Kristof Jonckheere, directeur: "De interesse in openluchtcinema is groot in coronatijden. Daarom beslisten we samen met Stad Kortrijk om dit jaar niet zes, maar tien openluchtvertoningen te organiseren in de tuin van Broelkaai 6. De verplichte mondmaskers en de afstandsmaatregelen schrikten onze bezoekers niet af. De vertoningen waren snel volzet en in totaal kochten 1.076 mensen een kaartje om op vrijdag en zaterdag te genieten van een openluchtfilm.""Het uiteenlopende programma trok overigens een heel divers publiek aan," zegt filmprogrammator Kevin Decoster. "Films als Knives Out, Booksmart en The Gentlemen brachten veel jongeren op de been, musicalliefhebbers leefden zich uit bij Rocketman en Grease, fans van klassiekers waren enthousiast over The Secret Garden en Songs from the Second Floor en wie van spanning houdt amuseerde zich met Ford v Ferrari, Midsommar, The Lighthouse en The Gentlemen."Lieve Vankeirsbulck, filmprogrammator: "En ondertussen vindt ons publiek ook zijn weg terug naar Budascoop. Films als Tenet en Honeyland doen het goed. Dankzij de recente versoepeling (sinds vandaag is 1m afstand voldoende) kunnen we de capaciteit in de zalen verhogen van 28% naar 55% en kunnen mensen toch op een veilige manier genieten van de nieuwste films. We kijken ernaar uit om de cineMAATjes (kinderfilms) en extra namiddagvertoningen i.s.m. Neos, Vlas en Okra snel terug op te starten en in oktober organiseren we gaandeweg ook een reeks specials. Coronaproof, natuurlijk."