Een jong gepensioneerde man uit West-Vlaanderen die al sinds het prille begin met Lotto speelt, heeft onlangs z'n trouw beloond gezien: bij de Lotto-trekking van 24 juli leverde een Quick Pick de winnende cijfers op. De gelukkige winnaar wordt hiermee de 77ste Lotto-miljonair van West-Vlaanderen met een bedrag van niet minder dan 1.000.001,25 euro!

De man kon maar niet geloven dat hij de Lotto-jackpot gewonnen had en heeft zijn cijfers wel tien keer gecheckt voordat hij contact opnam met de Nationale Loterij, die zijn winst kon bevestigen. Wat de anonieme winnaar precies met zijn gewonnen bedrag zal doen is onbekend, maar hij wil vooral zijn familie mee laten genieten van dit fantastisch bedrag.

Zijn reactie toen hij erachter kwam hoeveel hij gewonnen had? "Eerst voelde ik mij wat gestresseerd, maar die stress maakte heel vlug plaats voor een zalig geluksgevoel", zo vertrouwde hij ons toe... Wij wensen hem alvast toe volop te genieten van z'n winst, met z'n voetjes in het zand zoals hij zo graag doet...

Om de anonimiteit van de winnaar te bewaren, wordt symbolisch een cheque met het gewonnen bedrag overhandigd aan de heer Tano Cattoor, verantwoordelijke van de Press Shop (Kerkstraat 80, 8370 Blankenberge). Dit is de grootste winnaar sinds de samenwerking tussen Pressshop Blankenberge en de Nationale Loterij in 2006. Er zijn in 14 jaar al tientallen 'grotere' winnaars geweest met een gemiddelde winst van 108.323 euro.

De heer Cattoor en zijn echtgenote hebben deze Press Shop in december 2019 overgenomen en in minder dan 1 jaar valt er al een grote pot.

Een jong gepensioneerde man uit West-Vlaanderen die al sinds het prille begin met Lotto speelt, heeft onlangs z'n trouw beloond gezien: bij de Lotto-trekking van 24 juli leverde een Quick Pick de winnende cijfers op. De gelukkige winnaar wordt hiermee de 77ste Lotto-miljonair van West-Vlaanderen met een bedrag van niet minder dan 1.000.001,25 euro!De man kon maar niet geloven dat hij de Lotto-jackpot gewonnen had en heeft zijn cijfers wel tien keer gecheckt voordat hij contact opnam met de Nationale Loterij, die zijn winst kon bevestigen. Wat de anonieme winnaar precies met zijn gewonnen bedrag zal doen is onbekend, maar hij wil vooral zijn familie mee laten genieten van dit fantastisch bedrag.Zijn reactie toen hij erachter kwam hoeveel hij gewonnen had? "Eerst voelde ik mij wat gestresseerd, maar die stress maakte heel vlug plaats voor een zalig geluksgevoel", zo vertrouwde hij ons toe... Wij wensen hem alvast toe volop te genieten van z'n winst, met z'n voetjes in het zand zoals hij zo graag doet...Om de anonimiteit van de winnaar te bewaren, wordt symbolisch een cheque met het gewonnen bedrag overhandigd aan de heer Tano Cattoor, verantwoordelijke van de Press Shop (Kerkstraat 80, 8370 Blankenberge). Dit is de grootste winnaar sinds de samenwerking tussen Pressshop Blankenberge en de Nationale Loterij in 2006. Er zijn in 14 jaar al tientallen 'grotere' winnaars geweest met een gemiddelde winst van 108.323 euro.De heer Cattoor en zijn echtgenote hebben deze Press Shop in december 2019 overgenomen en in minder dan 1 jaar valt er al een grote pot.