Lokaal bestuur Blankenberge roept op om deel te nemen aan actie ‘Lokaal, da’s logisch’

Deze interactie is niet alleen bedoeld om de lokale economie te steunen, maar ook om een band te creëren tussen consumenten en handelaars, waardoor een gevoel van gemeenschap en onderlinge steun wordt bevorderd. © WK
Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

Het lokaal bestuur van Blankenberge roept handelaars op om deel te nemen aan de actie ‘Lokaal, da’s logisch’.

De consument krijgt bij aankoop een kaartje mee van de handelaar met de vraag om een positieve, hartverwarmende boodschap achter te laten. Deze interactie is niet alleen bedoeld om de lokale economie te steunen, maar ook om een band te creëren tussen consumenten en handelaars, waardoor een gevoel van gemeenschap en onderlinge steun wordt bevorderd. De meest originele reacties maken kans op een prijs. De boodschappen staan niet openbaar gedurende de actie, als handelaar ontvang je nadien een overzicht van alle boodschappen die voor jou nagelaten zijn.

De actie wordt ondersteund door een campagnevideo, digitaal en fysiek promotiemateriaal én een advertentiecampagne. Lokale handelaars die nog graag mee willen doen, moeten wel snel zijn want de inschrijvingen worden op 30 april al afgesloten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier