Lendelede dankt woonzorgcentrum en zorgverstrekkers met bloemen

© Frank Meurisse
Redactie KW

Vrijdagnamiddag bezorgde het gemeentebestuur bloemen aan bewoners en personeel van Woonzorgcentrum Aksent, maar ook aan de andere zorgverstrekkers in de gemeente. Een dankjewel voor wat ze in de coronaperiode allemaal deden voor de inwoners van Lendelede.

Overal in het land zijn er allerlei initiatieven om zorgverstrekkers, bewoners en personeel van woonzorgcentra een hart onder de riem te steken in de vooral voor hen zo moeilijke periode.

Ook het gemeentebestuur van Lendelede liet niet na een bloem te verzorgen bij alle zorgverstrekkers (ook de onthaalmoeders), bewoners en personeel van Woonzorgcentrum Aksent. “Omdat ze de hele coronaperiode paraat stonden en volhielden”, zei burgemeester Carine Dewaele (CD&V).

Onthaalmama’s

Omdat er afstand moest bewaard worden werden de bloemen in WZC Aksent afgegeven vóór de hoofdingang, waar het hele gezelschap samen op de foto mocht, met uiteraard volle aandacht voor ieders veiligheid.

“Bedankt gemeente Lendelede voor deze mooie attentie, zo tof dat jullie ook aan de onthaalmama’s denken”, schreef onthaalmoeder Hilde Demeyere op Facebook.

Lendelede stelde in deze coronaperiode ook al vier gemeentewerknemers gratis ter beschikking van het Woonzorgcentrum Aksent.

(IB-Foto Frank)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier