Nadat eerst de lessen opgeschort werden, gaan de middelbare scholen van KSO Tielt-Ruiselede nu ook helemaal dicht. Net zoals in alle andere middelbare scholen in ons land is de vraag naar opvang erg klein.

Het Tieltse VTI kreeg maandag geen enkele van de 626 leerlingen over de vloer, in het Sint-Jozefsinstituut daagde welgeteld één leerling van de 800 op. Ook De Bron moest niemand opvangen. De scholengemeenschap is vanaf nu gesloten, maar er blijft wel een beperkt aantal personeelsleden in de gebouwen op post.

Nadat eerst de lessen opgeschort werden, gaan de middelbare scholen van KSO Tielt-Ruiselede nu ook helemaal dicht. Net zoals in alle andere middelbare scholen in ons land is de vraag naar opvang erg klein.Het Tieltse VTI kreeg maandag geen enkele van de 626 leerlingen over de vloer, in het Sint-Jozefsinstituut daagde welgeteld één leerling van de 800 op. Ook De Bron moest niemand opvangen. De scholengemeenschap is vanaf nu gesloten, maar er blijft wel een beperkt aantal personeelsleden in de gebouwen op post.