Krombeke viert Feest van het Paard op maandag 19 juni

Op de foto zien we Pieter Lemmens, Geert Dequeker, Pieter Top, Martine Devooght, Ben Desmyter, Frederik Douchy en voorzitter Marnix Lemahieu. Deze groep zet zijn schouders onder het Feest van het Paard. © gf
Laurie Bailliu
Laurie Bailliu Medewerker KW

Het is een traditie geworden in Krombeke ‘Feest van het Paard’. De komende editie staat gepland op maandag 19 juni.

“De eerste lente-zon is wellicht het ideale moment om het startschot te geven richting de volgende editie van het ‘Feest van het Paard’. Nog 46 dagen. Blokkeer als de bliksem maandag 19 juni 2023 in jullie agenda en nodig vrienden en kennissen uit precies hetzelfde te doen om zo samen naar de sfeervolle Krombeekse Paardenkoersen af te zakken”, klinkt het organiserende vzw Folkloristische Paardenkoersen Krombeke.

“Het Feest van het Paard kent een heel rijke geschiedenis met vele trekkers, duwers en heel veel trouwe vrijwilligers. De afgelopen weken trok het organiserend comité opnieuw de voorbereidingen op gang richting een volgende, spetterende editie met uiteraard heel veel paarden maar ook aanstekelijke randanimatie.” Meer over het programma en leuke weetjes zullen ter voorbereiding verschijnen op de Facebookpagina ‘Feest van het paard Krombeke’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier