KRC Bissegem neemt afscheid van Fouad en Arden

Fouad en Arden Naif met links van Fouad zus Taimaa en achteraan mama Shirin en buddygezin Rita Melsens en Karel Ballekens. © (Foto EDB)
Els Deleu
Els Deleu Medewerker KW

Na de match van de U13 tijdens het jeugdtornooi in KRC Bissegem werd er afscheid genomen van Fouad (12) en Arden Naif (8). Deze jeugdspelers van Irakese afkomst waren een voorbeeld van integratie. Ze verhuizen met hun gezin naar Tongeren.

Arden speelde zijn laatste wedstrijd voor KRC Bissegem in de voormiddag. “We wonnen met 9-8, vertelt hij. Arden speelde bij de U9.

Fouad sloot zijn carrière bij KRC Bissegem af bij de U13 met een eindscore van 12-1. Deze laatste match speelde Fouad als kapitein van de ploeg. Hij maakte zelf twee doelpunten en ging even voor het einde van het veld met een applausvervanging.

De coachen van de voorbije jaren bij KRC Bissegem van de beide broers kwamen nog allen eens goeiedag zeggen aan de jongens. Voor Fouad en Arden, hun zus, mama en hun buddygezin, die allen mee waren, was het een moeilijk moment. Fouad nam zelf nog eens het woord. Hij zei triestig te zijn om KRC Bissegem te moeten verlaten en bedankte de medevoetballers en coaches voor de mooie jaren. “Ook bedankt om zo lief te zijn”, zei hij. “Ik zal jullie missen!”

Beide jongens kregen nog een training en een bal die gesigneerd werd door hun medespelers en hun coach. Er was ook een cadeautje voor de papa die er jammer genoeg vandaag niet kon bij zijn en voor de mama en de buddy waren er bloemen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier