Koksijde huldigt Krak Hanne Cornelis

De huldiging van KRAK Hanne Cornelis. © MVQ
Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte Journaliste Het Wekelijks Nieuws

Voor Hanne Cornelis zal 2023 altijd een memorabel jaar blijven. Ze werd niet alleen verkozen tot Mieke Garnaal, maar tot haar eigen verbazing behaalde ze ook het meeste aantal stemmen in de Krak-verkiezing van haar gemeente Koksijde. Redenen genoeg om Hanne officieel te huldigen in de Kokpit (gemeenteraadzaal).

Burgemeester Marc Vanden Bussche had alleen maar woorden van lof voor Hanne. “Met haar wortels stevig in de Oostduinkerkse zandgrond heeft ze altijd een diepe verbondenheid gevoeld met onze gemeente. Nadat ze haar diploma kleuteronderwijs behaalde aan VIVES Brugge, keerde ze terug naar onze regio om haar droom te verwezenlijken: kleuterjuf. Als danseres en lesgeefster bij De Juttertjes en Dynamic Dance School, deelt ze haar passie en talent met jong en oud. Kinderen en dansen zijn de twee grote constanten in haar leven. En ook onze gemeente natuurlijk.

Ambassadeur

“Hanne is een ambassadeur voor onze gemeente. Haar werk met De Juttertjes en Dynamic Dance School draagt niet alleen bij aan de ontwikkeling van jong talent, maar versterkt ook de culturele rijkdom van onze gemeente. Haar inspanningen om de volgende generatie te onderwijzen en te inspireren, weerspiegelen de waarden die wij als gemeenschap koesteren.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier