Knokse trainer Yves Van Borm verrast zorgpersoneel in rust- en ziekenhuizen

© JPV
Redactie KW

De Knokse trainer Yves Van Borm trok naar het ziekenhuis in Knokke en naar twee rusthuizen in Schelle en verraste het personeel met 700 dozen met magnesiumcapsules.

Vorige week deed Yves Van Borm, topcoach van Royal Knokke FC, een mooie geste. Hij trok naar het ziekenhuis van Knokke en passeerde langs twee woonzorgcentra in Schelle waar de trainer woont.

“Op deze manier steun ik de mensen in de vuurlinie, zij die dagelijks klaar staan om ons alle zorgen te verlenen. Deze helden verdienen dat. Het product Vitanza HQ Magnesiulm dat ik schonk draagt perfect bij tot het verminderen van vermoeidheid en stress. Ik deelde 700 dozen Magnesium Vitanza HQ ter waarde van 14.000 euro uit aan al het verzorgend personeel”, vertelt de trainer.

In Knokke werd hij de laatste vijf seizoenen vier maal kampioen met de voetbalclub Knokke op nationaal niveau. Dit blijft uniek in de annalen van het voetbal. Wat veel mensen niet weten is dat Yves ook een bedrijfje runt (YVB BV), waarbij hij de producten Vitanza HQ verdeelt bij de apotheek.

Yves van Borm versus Marc Coucke

Zowel Marc Coucke als Yves Van Borm verdienen hun sporen in het voetbal en de farmaceutische sector. De gelijkenissen tussen beiden lijken treffend.

“Laat me stellen dat ik ten opzichte van Marc Coucke maar een heel kleine speler ben in de farmaceutische wereld. Met veel respect kijk ik op naar hetgeen hij heeft verwezenlijkt. Als ik een honderdste zou kunnen realiseren van wat hij heeft gedaan, dan zou ik me zeer gelukkig prijzen.”

“In het voetbal kan ik Marc dan weer adviseren. Ik voel duidelijk aan dat hij daar zijn weg nog aan het zoeken is. Het voetbal heeft geen geheimen meer voor mij.”

(JV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier