Knoks bedrijf schenkt tulpenboeketten aan Limburgs ziekenhuis

De tulpenboeketten werden op een veilige manier naar Sint-Truiden gebracht. © MM
Redactie KW

Onder het motto ‘bloemen voor mensen die het keihard verdienen’ leverde Invest-Mobile uit Knokke-Heist vanochtend maar liefst 10.000 tulpenboeketten af aan het Sint-Trudo Ziekenhuis van Sint-Truiden.

Daarmee is Invest-Mobile niet aan z’n proefstuk toe want vorige week leverde het eveneens tulpenboeketten af bij AZ Zeno in Knokke-Heist.

Invest-Mobile is een innovatief bedrijf uit Knokke-Heist dat gespecialiseerd is in de assemblage, verkoop en verhuur van elektrische citymobielen (golfkarren) en elektrische shuttlebussen voor op de openbare weg.

Positief verhaal

Zaakvoerster Magdalena Suchora legt uit hoe ze in Sint-Truiden terechtkwamen met hun bloemenverrassing. “Ruim acht jaar geleden zijn we in Limburg gestart en onze samenwerking liep als een trein. Veel mensen uit Limburg zijn tijdens de zomer vaste klant bij ons in Knokke-Heist en ook voor de bloesemroutes worden onze elektrische karren en e-shuttlebussen voor de openbare weg al verschillende jaren ingezet. We zagen de voorbije weken hoe hard het coronavirus in de regio inhakte en wilden maar al te graag iets terugdoen. Want ofwel blijf je met de handen in de zij toekijken en klagen ofwel maak je van een negatief verhaal iets positiefs. We moeten er immers met z’n allen weer uit geraken. Dat positief verhaal mag ook verder gaan dan onze eigen achtertuin.” (MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier