Knokke-Heist lanceert Virtual Challenge Cup

Sportman van het jaar 2019 Ryan Lodens met schepen van Sport Jan Morbee. © foto DM
Redactie KW

Blijven sporten en bewegen is in deze coronatijden meer dan ooit van groot belang. Om je daarbij te helpen, lanceert het Gemeentebestuur van Knokke-Heist de Virtual Challenge Cup.

De Sportdienst van Knokke-Heist daagt je daarbij tussen 1 en 30 juni uit om vier sportieve uitdagingen aan te gaan vanuit je eigen kot.

Iedere deelnemer start met een tijd van 20 minuten en 20 seconden (20’20”). Op maandagen 1, 8, 15 en 22 juni laat de sportdienst telkens een uitdaging op je los. Bij iedere uitdaging is het doel om ofwel je tijd naar beneden te brengen ofwel je tijd zo weinig mogelijk te doen stijgen. Wie uiteindelijk de laagste sporttijd heeft, pakt de virtuele roem.

Zowel voor de geoefende als recratieve sporter

De sportvrouw, sportman en beloftevolle jongere van Knokke-Heist van 2019 hebben zich alvast geëngageerd om wekelijks de dans te openen. Zo heb je naast een goeie demonstratie meteen ook een richttijd om je aan te spiegelen.

Iedereen kan deelnemen aan deze Virtual Challenge Cup. Zowel de meer geoefende als de recreatieve sporter. De uitdagingen worden telkens ook voorgesteld op de facebookpagina van de gemeente.

De resultaten/filmpjes kan men bezorgen via facebook, messenger, mail (challengecup@knokke-heist.be) of whatsapp (+32 474 96 84 27). Alle spelregels kan men nalezen op www.knokke-heist.be/virtual-challenge-cup.

(DM/ foto DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier