De geboortedatum was uitgerekend op 2 januari, maar Elise besliste gisteren om toch maar niet te wachten op het nieuwe jaar! "Gisteren, op Kerstmis, hebben we de feesttafel rond 16.00 uur verlaten om naar de kraamkliniek te vertrekken. De gynaecologe zat zelf ook nog aan de feesttafel, maar ze was al bezig aan de koffie. (glimlach) Na een vlotte bevalling is Elise geboren om 17.40 uur", vertellen de fiere ouders.

Grote zus Clara is heel blij met haar zusje én heeft zelf ook nog wat om naar uit te kijken. "Clara wordt nu zondag 29 december drie jaar. Ze kijkt uit naar haar feestje morgen vrijdag, dus dat laten we uiteraard gewoon doorgaan!"

Papa Pieter is gemeenteraadslid voor CD&V in Torhout.

(BC)

De geboortedatum was uitgerekend op 2 januari, maar Elise besliste gisteren om toch maar niet te wachten op het nieuwe jaar! "Gisteren, op Kerstmis, hebben we de feesttafel rond 16.00 uur verlaten om naar de kraamkliniek te vertrekken. De gynaecologe zat zelf ook nog aan de feesttafel, maar ze was al bezig aan de koffie. (glimlach) Na een vlotte bevalling is Elise geboren om 17.40 uur", vertellen de fiere ouders.Grote zus Clara is heel blij met haar zusje én heeft zelf ook nog wat om naar uit te kijken. "Clara wordt nu zondag 29 december drie jaar. Ze kijkt uit naar haar feestje morgen vrijdag, dus dat laten we uiteraard gewoon doorgaan!"Papa Pieter is gemeenteraadslid voor CD&V in Torhout.(BC)