Het is een opvallend beeld voor wie de laatste tijd de kerk passeert. Op de kerktoren is een lange, witte balk te zien die overduidelijk niet tot het originele ontwerp behoort. Het gaat om een nieuwe gsm-antenne die recent op de kerk werd geplaatst.

Al snel stroomden verontwaardigde reacties binnen van buurtbewoners. Zij vinden het schandalig dat de kerk voor zoiets wordt gebruikt. Volgens de plaatselijke pastoor hangen er echter al verschillende jaren gsm-antennes aan de kerktoren. Die zijn echter overgeschilderd en vallen zo niet op. Binnenkort krijgt ook de nieuwe antenne een kleurtje. Op het eerste zicht zal de balk dan niet meer zichtbaar zijn.

(MM)

Het is een opvallend beeld voor wie de laatste tijd de kerk passeert. Op de kerktoren is een lange, witte balk te zien die overduidelijk niet tot het originele ontwerp behoort. Het gaat om een nieuwe gsm-antenne die recent op de kerk werd geplaatst. Al snel stroomden verontwaardigde reacties binnen van buurtbewoners. Zij vinden het schandalig dat de kerk voor zoiets wordt gebruikt. Volgens de plaatselijke pastoor hangen er echter al verschillende jaren gsm-antennes aan de kerktoren. Die zijn echter overgeschilderd en vallen zo niet op. Binnenkort krijgt ook de nieuwe antenne een kleurtje. Op het eerste zicht zal de balk dan niet meer zichtbaar zijn. (MM)