Keep Fit neemt binnenspeelplein Summertown over

© CLY
Redactie KW

Het is niet allemaal kommer en kwel in deze coronatijden. Fitnesszaak Keep Fit uit Oostrozebeke heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om een zaak over te nemen: het binnenspeelplein Summertown in Deerlijk.

“Wij waren al langer opzoek naar een zaak voor onze zoon Simon. Eerder toevallig vielen onze ogen op een zaak die nog maar 2,5 jaar open is en waarvan de inrichting zo goed als nieuw is. De vroegere uitbaters hebben die goed draaiende zaak moeten stopzetten door privéomstandigheden. Wij kwamen gelukkig vrij snel tot een akkoord en zijn erin geslaagd om het pand te huren”, vertelt Rik Vanhee, zaakvoerder van Keep Fit.

Zeven op zeven open

De zaak zal worden uitgebaat door zoon Simon (24). Hij is automecanicien maar draait al zijn leven lang mee in de zaak van zijn ouders zodat hij het klappen van de zweep kent. Hij staat te trappelen van ongeduld om erin te vliegen: “Ik zie het helemaal zitten. Voorlopig ga ik de zaak alleen runnen met heel veel steun van mijn ouders. We openden Summertown op 1 juli en de zaak is zeven dagen op zeven open. Wij zijn te bereiken op summertowndeerlijk@gmail.com.” (CLY)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier