Stem Niek Benoot tot Krak van Ieper

(foto TOGH)

Toen de coronacrisis de toeristische sector in Ieper trof, bleef Niek Benoot (38) van Hooge Crater Museum steeds positief.

Onder zijn impuls kwam er meer samenwerking onder de toeristische ondernemers en met zoontjes Louis en Arthur als Hooge Boys wakkerde hij de interesse voor WO I aan bij jongeren. Dit jaar viel hij ook op als medeorganisator van De Langste Tafel, waarmee hij 800 gasten verwelkomde aan Dikkebusvijver. Toch komt zijn nominatie als een verrassing. “Op mijn jonge leeftijd is dat wel tof”, lacht Niek, die getrouwd is met Ilse Wateyne. “2022 was een goed jaar. Het was een langzame start, maar nu draait het op volle toeren. Onze inspanningen tijdens de coronacrisis hebben goed geloond. Never waste a good crisis.” (TOGH)

Niek Benoot is genomineerd voor Krak van Ieper

 

Krak is een jaarlijkse stemming van De Krant van West-Vlaanderen waarbij we voor elke West-Vlaamse gemeente op zoek gaan naar iemand die zich het afgelopen jaar enthousiast inzette voor zijn naasten, buurt, gemeente of iemand die het afgelopen jaar een uitzonderlijke prestatie leverde.

 

Stemmen kon tot 15 januari 2023.  Op 27 januari kon je de winnaars bekend in De Krant van West-Vlaanderen en op kw.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier