Kamping Kitsch Club krijgt klein broertje in discotheek Kokorico

© Tom Vanderghinste
Tom Vanderghinste
Tom Vanderghinste Medewerker KW

Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van het land, krijgt er een nieuw broertje bij. Spoiler Room, het tweede grootste podium van Kamping Kitsch Club, krijgt zijn eigen clubshow. Eerste afspraak is alvast op paaszondag in Kokorico Zomergem.

Kamping Kitsch Club viert deze zomer zijn tiende verjaardag op de lange munte in Kortrijk. Voor de liefhebbers van beukende retro beats is er goed nieuws! Kamping Kitsch Club zal hun tweede grootste podium, dat volledig in teken staat van de betere retro, trance en dance, uitrollen tot een nieuw partyconcept.

Roadshow

Voor de eerste editie van Spoiler Room trekt Kamping Kitsch Club naar de legendarische discotheek Kokorico in Zomergem. “Toen we een bezoekje brachten aan deze iconische plek, wisten we onmiddellijk dat dit de perfecte locatie was voor een al even legendarische retroparty in ware Kamping Kitsch Club-stijl”, zegt organisator MC Drummer. Het idee is om met dit concept een roadshow te doen in een aantal Belgische clubs, die ooit het walhalla waren van de Belgische retro en trance.

Trainingspakken en sexy netkousen

Voor de eerste editie werd alvast een klinkende affiche samengesteld met onder andere DJ Ghost, Youri Parker, Phi Phi, Marko de La Rocca, DJ Bolle, Sven Lanvin, Neon en Dj Vince. Voor de dresscode verwijst de organisatie naar de jaren 90. “Denk daarbij aan trainingspakken, fluo, bomberjackets, zonnebrillen, air max en haren in de gel. Sexy netkousen, blote buik, jeans, leder of latex zijn hierbij zeker en vast geen taboe”, aldus de organisatoren. (TV)

Meer info op www.spoilerroom.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier