Enkele dagen geleden maakte de jongeman, geboren in 2000, zich volgens het parket al schuldig aan een schending van het samenscholingsverbod. Bovendien werd hij vrijdag door de lokale politie van de zone Gavers betrapt tijdens een niet-essentiële verplaatsing. De jongeman was in Harelbeke aan het rondtoeren op zijn bromfiets.

Voor die inbreuken op het ministerieel besluit rond de coronamaatregelen werd de Harelbekenaar gedagvaard voor de correctionele rechtbank. Hij riskeert tot drie maanden gevangenisstraf en tot 4.000 euro boete.

(BELGA)

Enkele dagen geleden maakte de jongeman, geboren in 2000, zich volgens het parket al schuldig aan een schending van het samenscholingsverbod. Bovendien werd hij vrijdag door de lokale politie van de zone Gavers betrapt tijdens een niet-essentiële verplaatsing. De jongeman was in Harelbeke aan het rondtoeren op zijn bromfiets.Voor die inbreuken op het ministerieel besluit rond de coronamaatregelen werd de Harelbekenaar gedagvaard voor de correctionele rechtbank. Hij riskeert tot drie maanden gevangenisstraf en tot 4.000 euro boete.(BELGA)