Vandaag werd het lied met bijhorend filmpje gepubliceerd op de sociale mediakanalen van KLJ Nationaal. "We kwamen op het idee na een online vergadering. Hoe kunnen we onze mede-KLJ'ers doen glimlachen? Hoe doen we hun KLJ-bloed terug even sneller stromen? Dat was onze aanzet om een coronalied te schrijven", zegt Jonas Van Poelvoorde van KLJ Sint-Kruis Vivenkapelle.

"Vervolgens gingen we aan de slag. De tonen van ons KLJ-lied kent iedereen, dus dat leek ons een goede basis om een lied op te maken dat blijft hangen. We hebben samen gebrainstormd en een tekst in elkaar gestoken. Het inzingen en bijhorende filmpjes maken, deden we elk in ons eigen kot, dat was best amusant!"

Vandaag werd het lied met bijhorend filmpje gepubliceerd op de sociale mediakanalen van KLJ Nationaal. "We kwamen op het idee na een online vergadering. Hoe kunnen we onze mede-KLJ'ers doen glimlachen? Hoe doen we hun KLJ-bloed terug even sneller stromen? Dat was onze aanzet om een coronalied te schrijven", zegt Jonas Van Poelvoorde van KLJ Sint-Kruis Vivenkapelle. "Vervolgens gingen we aan de slag. De tonen van ons KLJ-lied kent iedereen, dus dat leek ons een goede basis om een lied op te maken dat blijft hangen. We hebben samen gebrainstormd en een tekst in elkaar gestoken. Het inzingen en bijhorende filmpjes maken, deden we elk in ons eigen kot, dat was best amusant!"