Isabel uit Roeselare mag naar Kaapverdië om er het hart van boer Etienne te veroveren

Van links naar rechts zien we Sabine (42 - Vilvoorde), Isabel (49 - Roeselare), boer Etienne en Rebecca (46 - Keerbergen). (foto VTM) © (foto VTM)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Maandagavond beslisten de boeren (en boerin) in Boer zkt Vrouw – de wereld rond welke drie mannen en vrouwen er mee op de boerderij mogen werken. Bij de gelukkigen zit er ook een West-Vlaamse. Isabel uit Roeselare mag naar Kaapverdië. Ook boer Stephan uit Ardooie koos zijn favorieten.

De kop is eraf. Boerin Marianne en boeren Stephan, Etienne, Victor en Gerard beslisten maandagavond welke drie mannen en vrouwen binnenkort hun koffers mogen pakken om enkele dagen door te brengen op de woon- en werkplek van hun boer, ver weg van hier.

Suikerrietboer Etienne koos daarbij onder andere voor de 49-jarige Isabel uit Roeselare. Vooral haar spontaniteit viel bij de emotionele boer in de smaak. Het levert haar een reisje op naar Kaapverdië. Of de vonk effectief overslaat zien we de komende weken in het vervolg van Boer zkt Vrouw op VTM.

Daarbij zien we ook de avonturen van ‘horse man’ Stephan George die afkomstig is uit Ardooie. Hij woont en werkt momenteel in Canada. Hij koos ook zijn drie dames: Sara (31 – Gent), Aline (36 – Stevoort) en Evelien (34 – Eke).

Van links naar rechts Stephan, Sara (31 - Gent), Aline (36 - Stevoort) en Evelien (34 - Eke).
Van links naar rechts Stephan, Sara (31 – Gent), Aline (36 – Stevoort) en Evelien (34 – Eke).© (foto VTM)

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier