Imperium breidt uit: Shorash neemt nu ook danscafé Club D over

Het zal echter nog even duren voor de zaak de deuren opent voor het publiek. (foto Davy Coghe) © Davy Coghe
Piet De Ville
Piet De Ville Medewerker KW

Het Brugse nachtleven is volop in beweging. Vorige week berichtten we al dat de twee failliete cafés op de Eiermarkt, Pub 13 en De Pub, overgenomen waren door Shorash Mohammed. Nu blijkt dat de Koerdisch-Syrische ondernemer nóg een zaak heeft overgenomen: Club D in de Kuipersstraat.

Opnieuw een danscafé in een populaire uitgaansbuurt dus. Het zal echter nog even duren voor de zaak de deuren opent voor het publiek. “De eigenaar is nog bezig met wat opfrissings- en verbouwingswerken want er is wel een beetje werk aan het pand”, zegt Shorash.

“Het is bouwverlof geweest en ik kan dus nog niet helemaal zeker zeggen wanneer we open gaan.” Eerder raakte al bekend dat er aan de overkant van de straat een nieuwe uitbating komt in het pand waar L’amaral gehuisvest was. Daar zal Andy Nestor, bekend van het stopgezette Suite 17, danscafé Avenue uitbaten. Voor het pand waar voorheen Nano gevestigd was, en dat grondig gerenoveerd werd door eigenaar brouwerij Vanuxeem, wordt nog altijd een nieuwe uitbater gezocht. (PDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier