Honderd extra zitjes in succesvol Speelpunt

Redactie KW

Het indoorspeelparadijs Speelpunt in het oude zwembad van Zwevegem, zal het horecagedeelte uitbreiden met honderd zitplaatsen. Zo wil men ouders en begeleiders comfortabel ontvangen.

Even voor de jaarwisseling opende het indoorspeelpark in het oude zwembad open. Na enkele maanden spreken de mensen van Lago, dat Speelpunt uitbaat, van een succes. Er komt nu al een uitbreiding van het horecagedeelte. “We mogen heel veel bezoekers verwelkomen, maar dat heeft zijn gevolgen voor de ouders of begeleiders van de spelende kinderen. Om hen meer comfort te bieden werd beslist om de horeca uit te breiden met een extra gezellige ruimte van honderd bijkomende zitplaatsen”, vertelt Lore Walravens van Speelpunt.

Meteen past men ook de reserveringsmogelijkheden van de diverse arrangementen aan, doordat men online een en ander aangepast heeft. Tijdens de paasvakantie is Speelpunt dagelijks geopend met op paaszondag een knotsgekke paaseierenraap, een spannende zoektocht naar het gouden ei. Wie het vindt, wint een hele zomervakantie gratis speelplezier bij Speelpunt. De zoektocht is op zondag 21 april om 9 uur. (GJZ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier