"Natuurlijk is het maar tijdelijk, want als de werken aan de collegesite zullen aanvatten, moet de hondenloopweide wijken. Het is echter niet evident om een ideale locatie te vinden, die in het centrum ligt en toch goed bereikbaar is. Eerst afwachten hoe populair dit dus wordt."

Aan het terrein hangt een bord met de spelregels. "Die liggen voor de hand. De baasjes blijven verantwoordelijk voor de hond, de uitwerpselen moeten opgeruimd worden en de poort moet altijd dicht blijven. Daarom willen we ook binnenkort een dubbele poort plaatsen, die als een soort sas zal dienen, zodat de honden niet zomaar kunnen weglopen."

"Natuurlijk is het maar tijdelijk, want als de werken aan de collegesite zullen aanvatten, moet de hondenloopweide wijken. Het is echter niet evident om een ideale locatie te vinden, die in het centrum ligt en toch goed bereikbaar is. Eerst afwachten hoe populair dit dus wordt."Aan het terrein hangt een bord met de spelregels. "Die liggen voor de hand. De baasjes blijven verantwoordelijk voor de hond, de uitwerpselen moeten opgeruimd worden en de poort moet altijd dicht blijven. Daarom willen we ook binnenkort een dubbele poort plaatsen, die als een soort sas zal dienen, zodat de honden niet zomaar kunnen weglopen."