Het regent prijzen bij Poelkapelse atletiekclub Guynemer

Op de foto zien we achteraan v.l.n.r.: Michel Tallieu, Xavier Ryckeboer, Roland Vanlerberghe, Filip Quartier, Niek Vantomme, secretaris Johny Vanlerberghe, Kris Roseeuw, penningmeester Bea Deloof en Evelyne Degraeve. Vooraan v.l.n.r.: Paul Hoorelbeke, Freddy Courtens, Christiane Callewaert, Eric Morreeuw, Elijah Ryckeboer, Francky Vandeginste Joos Blomme, Geert Boone en voorzitter Ignace Gruwier. © RB
Redactie KW

Zaterdag 7 maart was het feest bij de Poelkapelse Guynemer atletiekclub. Als opsluit van hun seizoen kwamen ze bijeen om te feesten en lekker te eten.

Voorzitter Ignace Gruwier tekende voor de proclamatie: “13 personen misten geen enkele van de 21 uitstappen, onder hen ook de jongste deelnemer Elijah Ryckeboer (11). Bij de start van het wandel- en loopseizoen kwamen 67 sportievelingen opdagen. Het hoogst aantal deelnemers op een zondag was 78, op de dag van het nieuwjaarstraktaat. In totaal hebben we 111 leden, dit betekent een kleine terugval bij voorgaande jaren, vooral bij de jeugd zien we weinig of geen groei. In totaal waren er weer meer dan 1.000 afstempelingen. Dank ook aan de leden die hielpen met de koekenverkoop, maar ook aan de wekelijkse sponsor van het groentepakket”, vertelde Ignace. Alle 13 kampioenen werden met een mooie fruitkorf bedacht en voor Elijah was er een prachtig paashaaspakket. Er waren ook nog heel wat prijzen voor deelnemers die maar een of twee ritten misten. Daarnaast werd ook Dominique Alleman in de bloemen gezet en bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de club. (RB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier