Heel wat artiesten in zaal Middenstand tijdens kermisweekend in Ingelmunster

David Galle (rechts) tijdens één van zijn shows, samen met zanger Paul Bruna. © PADI
Redactie KW

Op vrijdag 25, zaterdag 26, zondag 27 en ook op maandag 28 september kan je voor heel wat optredens van Vlaams talent terecht in zaal Middenstand. Geen zin om te koken? Geen probleem. Wie het wenst, kan eveneens een maaltijd à volonté verkrijgen.

Op vrijdag 25 september ben je vanaf 18.30 uur welkom voor eten à volonté en optredens van Peter Cody, Paul Bruna, Jan Wuytens, Alwin, Dirk Duval, Hans Hanssens, Christina Loreena, Suzy Marrel én Jo Vally. Op zaterdagavond 26 september zijn er optredens van Angelo Martinez, Wim Leys, Dirk Duval, Garry Hagger en Yves Segers. Ook dan kan je eten à volonté tegen 35 euro per persoon, inclusief ticket. Voor beide shows betaal je per ticket 25 euro in voorverkoop, 30 euro aan de deur en een weekendkaart kost 80 euro. Op zondag kan je vanaf 14 uur genieten van ‘Happy Sunday’ van FamilyRadio, met optredens van Glenn Thienpondt, Kitana, Dirk Duval, Lissa Lewis, Marco Kimsen, Vita Lena, Gabriello, Ida De Nijs en Filip D’haeze. De presentatie is in handen van Christof Chapsis. Voor de lunch à volonté en de beste plaatsen betaal je 25 euro. Zonder lunch kost één ticket 15 euro. Op kermismaandag kan je weer genieten van Vlaamse muziek. Vanaf 14 uur – deuren open om 13.30 uur zijn er optredens van Chris Capoen, Sasha & Davy en Suzy Marrel. Eén ticket in voorverkoop kost 12,50 euro, aan de deur 15 euro, inclusief koffie en gebak.

Willy Sommers

SJG Productions van David Galle houdt de ene na de andere shownamiddag en/of -avond in zaal Middenstand in Ingelmunster. Elke maandagnamiddag is er een show in zaal Middenstand. Op maandag 5 oktober vind je op de affiche volgende artiesten terug: Yvan Verelli, Dirk Duval, Kevin & Romina, Eveline Cannoot. Op maandagnamiddag 12 oktober zingen Chris Capoen, Luc Van Meeuwen en PC Brown. Op maandagnamiddag 19 oktober kan je genieten van de muziek van Dirk Duval, Kurt Crabbé en Lissa Lewis. Tijdens de laatste maandag staan Chris Capoen, De Popkoning en Jan Wuytens op de affiche. De deuren zijn telkens open om 13.30 uur. Prijs: 12,50 euro in voorverkoop, 15 euro aan de deur, inclusief koffie en gebak. Op vrijdag 23 oktober staat ‘Luc Caals zingt Hazes’ op de affiche, met ook optredens van Angelo Martinez, Greg, Christal Lynn, Vitta Lena, Salim Seghers, Kitana, Paco Garcia, Yvan Verelli en Filip D’haze. Toegang: 50 euro, inclusief eten à volonté.

Op zaterdag 21 november presenteert SJG Productions de show ‘Vlaamse Toppers’ met vanaf 16 uur tal van optredens. Tijden de show is er ook een driegangenmenu.

De maaltijd en show kosten 75 euro per persoon. Verder organiseert SJG nog enkele Variété-shows en is er op zaterdag 14 november ook een grootse show met o.a. De Romeo’s, Jettie Pallettie, Sam Gooris,…

Info en reservatie voor alle shows op 0485 28 47 77. Storten op BE82 7370 4800 7868.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier