https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Heeft zanger David Vandyck de grootste fanclub?

Zanger David Vandyck tussen zijn fans die op dat moment nog aanwezig waren. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op zondag 17 september begint om 12.30 uur het Happy Birthday Verjaardagsdiner van zanger David Vandyck uit Zedelgem in Feestzaal De Hoop in Waregem. Het wordt een geweldige namiddag voor zijn fans, die er ongetwijfeld massaal zullen aanwezig zijn.

Beschikt deze Vlaamse zanger misschien over de grootste fanclub? Naar de laatste show van Jubilee in ‘t Colisée in ‘t Kusttheater in Blankenberge waren er immers heel wat van zijn fans afgezakt, die vanaf het eerste moment zorgden voor de nodige ambiance wanneer niet enkel hun idool David, maar ook de andere artiesten op het podium kwamen. Na de laatste voorstelling van Jubilee in ‘t Colisée maakte David tijd vrij voor zijn fans, liet hij zich met plezier erbij fotograferen maar zorgde hij ook dat diverse fans die dan nog aanwezig waren in groep met hem op de foto mochten staan. Eerst bedankte David zijn fans om er te zijn.

Sommige fans kwamen zelfs meerdere keren naar één van de 28 shows kijken en daarvoor had David een applausje over. De zanger ging tussen de fans staan, waarna een groepsfoto gemaakt kon worden. Veel van die fans zullen, samen met David, ongetwijfeld een magische kerst beleven in Disneyland Parijs. Op zaterdag 25 en zondag 26 november gaat hij immers op fanreis naar dit magische park. Alweer een trip waar veel fans naar uitkijken. Info: www.davidvandyck.be.

Van zodra David één noot zong, gingen fans dichtbij op het balkon staan om hun idool aan te moedigen.
Van zodra David één noot zong, gingen fans dichtbij op het balkon staan om hun idool aan te moedigen.© FODI

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten