Haven Oostende bezorgt kinderen van Koninklijk Werk Ibis, De Bolle en De Brem onvergetelijke sportavond

CEO Dirk Declerck met de kinderen en begeleiders van Koninklijk Werk Ibis. © Port Oostende
Redactie KW

Haven Oostende organiseerde op woensdag 15 november een sportief, maar vooral onvergetelijk evenement bij basketbalclub Filou Oostende voor de kinderen van Koninklijk Werk Ibis, De Bolle en De Brem, drie organisaties uit Oostende die zich inzetten voor jeugdzorg.

De kinderen maakten op een unieke manier kennis met basketbal door voorafgaand aan de Champions League match tegen Oldenburg, zelf de kneepjes van het vak te leren. Aansluitend konden ze genieten van de overwinning van Filou Oostende.

Het nastreven van het bijdragen tot het maatschappelijk belang van Haven Oostende is ingebed in de bedrijfscultuur. Dit manifesteert zich op diverse vlakken.

(lees verder onder de foto)

CEO Dirk Declerck met de kinderen en begeleiders van De Bolle.
CEO Dirk Declerck met de kinderen en begeleiders van De Bolle. © Port Oostende

De maatschappelijke rol die Haven Oostende opneemt, reikt ver. Het heeft daarnaast ook een sportief kantje. Vorig jaar organiseerde Haven Oostende nog een evenement voor de kinderen van Koninklijk Werk Ibis, De Bolle en De Brem – begeleidingscentra in Oostende waar jongeren worden opgevangen omwille van een moeilijke thuissituatie – samen met sportambassadeurs Quinten Bossche en Emma Plasschaert. Dit jaar trokken ze met de kinderen naar basketbalclub Filou Oostende.

(lees verder onder de foto)

CEO Dirk Declerck met de kinderen en begeleiders van De Brem.
CEO Dirk Declerck met de kinderen en begeleiders van De Brem. © Port Oostende

Het plezier en de unieke belevenis voor de kinderen van Koninklijk Werk Ibis, De Bolle en De Brem stonden deze hele avond centraal en waren een succes.

“Het is zeer bijzonder om te zien dat we met een klein gebaar een enorm groot verschil kunnen maken in het leven de kinderen door hen een onvergetelijke sportavond aan te bieden. De kinderen van nu zijn onze ambassadeurs voor de toekomst. Op deze manier laten we de kinderen op een unieke manier kennismaken met Haven Oostende”, vertelt Dirk Declerck, CEO Haven Oostende.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier