Handelaars delen prijzen uit

Redactie KW

Woensdagavond zijn de drie hoofdwinnaars van het Weekend van de Klant ontvangen in de pas geopende winkel van juwelier Vanquaethem in Oostkamp om hun prijs in ontvangst te nemen.

Meer dan 125 handelaars hebben in Oostkamp hun klanten verwend begin oktober met een daaraan gekoppelde nieuwe horeca-actie waarbij 40 horecabonnen van 25 euro werden verloot.

Daarbovenop werd door drie plaatselijke handelaars een bijkomende hoofdprijs geschonken. Miet Bongaerts uit Oostkamp mocht een geschenkbon van 250 euro ontvangen, geschonken door Het Nieuwe interieur in Waardamme.

Hoofdprijs

Stefhaan Altruy uit Oostkamp kreeg een stoomstrijkijzer ter waarde van 280 euro uit handen van Ann van Electro Luc Hoste. Maar de hoofdprijs was voor Eveline Coussens uit Ruddervoorde. Zij kreeg een waardebon van 500 euro geschonken door Juwelier Vanquaethem.

“Ik ben zo blij dat ik mezelf nu eens kan verwennen met deze prijs”, was haar eerste reactie, “maar ik zal hem waarschijnlijk delen met mijn vier kinderen. Nadat ik vrijdag een telefoontje kreeg van Fabienne dat ik bij de drie winnaars was, heb ik toch het hele weekend een beetje in een euforische sfeer geleefd. Normaal neem ik niet veel deel aan zulke wedstrijden maar ik denk dat de motivatie nu toch groter zal zijn om toch een volgende keer een deelnameformuliertje in te vullen.” (GST)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier