In samenwerking met de Stad Oostende werkte Werkgroep Vuurtoren opnieuw een mooi programma uit onder leiding van voorzitter Emiel Braeckman. "De wijkkermis wordt geopend op vrijdag met een fototentoonstelling in de Sint-Antoniuskerk over merkwaardige bouwwerken op de Oosteroever', opent voorzitter Emiel Braeckman.

"Om 19.30 uur start dan de 28ste editie van de Vuurtorenloop. Dit jaar worden zo'n 300 deelnemers in alle leeftijdscategorieën verwacht aan de start. Zaterdag en zondag is er opnieuw de grote rommelmarkt in de Jacob Besagestraat en de Thomas Van Loostraat. Op zondag om 9.30 vindt de plechtige vissersmis plaats in de Sint-Antoniuskerk voor overleden vissers en zeelieden. Daaropvolgend is er een bloemenhulde. De vissersmis wordt opgeluisterd door het Sint-Antoniuskoor en het kinderkoor met medewerking van de kinderen van het Onze-Lieve-Vrouwecollege en Koninklijk Werk Ibis. Nog op zondag start om 11 uur 'De Vuurtoren Bruis' met verschillende optredens. Special act is daar Steve Tielens. Om 15 uur is er nog een garnaalpelwedstrijd in Café De 4-torre. Op vrijdag 21 juni is er een groot vogelpiktornooi in Café Capri met een prijzenpot van 200 euro."

Tussendoor zijn er nog heel wat activiteiten. Voor het volledige programma surf je naar werkgroep-vuurtoren.org.

(JRO)

In samenwerking met de Stad Oostende werkte Werkgroep Vuurtoren opnieuw een mooi programma uit onder leiding van voorzitter Emiel Braeckman. "De wijkkermis wordt geopend op vrijdag met een fototentoonstelling in de Sint-Antoniuskerk over merkwaardige bouwwerken op de Oosteroever', opent voorzitter Emiel Braeckman."Om 19.30 uur start dan de 28ste editie van de Vuurtorenloop. Dit jaar worden zo'n 300 deelnemers in alle leeftijdscategorieën verwacht aan de start. Zaterdag en zondag is er opnieuw de grote rommelmarkt in de Jacob Besagestraat en de Thomas Van Loostraat. Op zondag om 9.30 vindt de plechtige vissersmis plaats in de Sint-Antoniuskerk voor overleden vissers en zeelieden. Daaropvolgend is er een bloemenhulde. De vissersmis wordt opgeluisterd door het Sint-Antoniuskoor en het kinderkoor met medewerking van de kinderen van het Onze-Lieve-Vrouwecollege en Koninklijk Werk Ibis. Nog op zondag start om 11 uur 'De Vuurtoren Bruis' met verschillende optredens. Special act is daar Steve Tielens. Om 15 uur is er nog een garnaalpelwedstrijd in Café De 4-torre. Op vrijdag 21 juni is er een groot vogelpiktornooi in Café Capri met een prijzenpot van 200 euro." Tussendoor zijn er nog heel wat activiteiten. Voor het volledige programma surf je naar werkgroep-vuurtoren.org. (JRO)