Gezellige jukeboxnamiddag in Sint-Jozef dankzij S-Plus

foto GST
Redactie KW

S-Plus trakteerde de bewoners uit leef- en zorgdorp Sint-Jozef uit Oostkamp op een spetterende jukeboxnamiddag.

De jukebox, die felgekleurde flikkermachine die vroeger in elk café voor muziek zorgde, werd door S-Plus tot bij de bewoners van het leef- en zorgdorp Sint-Jozef gebracht. “Op maandag 13 januari lieten we de bewoners meezingen met alom bekende liedjes van weleer en konden ze zich volledig uitleven. Tussen het zingen door legden we de bewoners nog extra in de watten met een eclair en kop koffie”, weet Ellen Kimpe, educatief medewerker van S-Plus West-Vlaanderen.

Iets na 14 uur werden de eerste liedjes ingetoetst. De keuze was een mengeling van meezingers tot rasechte klassiekers. Op de tonen van Les lacs du Connemara van Michel Sardou gingen alle servetten de lucht in. Sommigen waagden zich zelfs aan een dansje en er werd uit volle borst meegezongen met De Marie-Louise van Bart Kaëll.

Met deze namiddag vervulde S-Plus de hartenwens van het Oostkampse woonzorgcentrum. De seniorenvereniging is al enkele jaren bezig met het project Hartenwens, waarmee zij dus wensen vervullen van senioren die in een woonzorgcentrum verblijven. (GST)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier