Gepersonaliseerde ijsjes voor Sint-Medard in Heuvelland

De ijstaarten worden thuis bezorgd. © foto EF
Redactie KW

Nadat Christophe Thorrez van Surprice, de ijsjeszaak met vestingen op de Rodeberg in Westouter en Houthulst eerder trakteerde op gratis ijs in het wzc Sint-Medard in Wijtschate wordt nu door de ondernemer de mogelijkheid geboden om een gepersonaliseerde ijstaart te schenken aan de bewoners van het woon- en zorgcentrum.

Het gratis ijs van vorig weekend bezorgde iedereen, zowel verzorgend personeel als bewoners een instant moment van geluk. “En dat geluk willen we nu ook via een gepersonaliseerde ijstaart verder aan de mensen in thuisisolatie bezorgen. Op de ijstaart kunnen foto’s geplaatst worden, wenskaarten of leuke tekstjes.”

De zaakvoerder wil ook de foto’s van vele blije mensen zien verschijnen op de sociale media en dat kan via de hashtag #meltingmemories. “Ambachtelijk ijs zorgt voor ‘instant happiness’, zeker in moeilijke tijden. En dat is nu net wat wij willen doen, zoveel mogelijk mensen gelukkig maken. Spread the happiness. Samen komen we erdoor.”

Verhaal van solidariteit

Heel wat ondernemers hebben inmiddels Surprice gecontacteerd om hun personeelsleden die aan het werk zijn met het aanbieden van een ijsbeker een hart onder de riem te steken. “Let wel: dit is van mijn kant uit geen handel voeren op de rug van de anderen. Wel wil ik als ondernemer andere ondernemers meenemen in mijn verhaal van solidariteit en iedereen erin betrekken.” (MDN)

https://www.surprice.be/surpriceforyou

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier