Het gratis ijs van vorig weekend bezorgde iedereen, zowel verzorgend personeel als bewoners een instant moment van geluk. "En dat geluk willen we nu ook via een gepersonaliseerde ijstaart verder aan de mensen in thuisisolatie bezorgen. Op de ijstaart kunnen foto's geplaatst worden, wenskaarten of leuke tekstjes."

De zaakvoerder wil ook de foto's van vele blije mensen zien verschijnen op de sociale media en dat kan via de hashtag #meltingmemories. "Ambachtelijk ijs zorgt voor 'instant happiness', zeker in moeilijke tijden. En dat is nu net wat wij willen doen, zoveel mogelijk mensen gelukkig maken. Spread the happiness. Samen komen we erdoor."

Verhaal van solidariteit

Heel wat ondernemers hebben inmiddels Surprice gecontacteerd om hun personeelsleden die aan het werk zijn met het aanbieden van een ijsbeker een hart onder de riem te steken. "Let wel: dit is van mijn kant uit geen handel voeren op de rug van de anderen. Wel wil ik als ondernemer andere ondernemers meenemen in mijn verhaal van solidariteit en iedereen erin betrekken." (MDN)

https://www.surprice.be/surpriceforyou

Het gratis ijs van vorig weekend bezorgde iedereen, zowel verzorgend personeel als bewoners een instant moment van geluk. "En dat geluk willen we nu ook via een gepersonaliseerde ijstaart verder aan de mensen in thuisisolatie bezorgen. Op de ijstaart kunnen foto's geplaatst worden, wenskaarten of leuke tekstjes." De zaakvoerder wil ook de foto's van vele blije mensen zien verschijnen op de sociale media en dat kan via de hashtag #meltingmemories. "Ambachtelijk ijs zorgt voor 'instant happiness', zeker in moeilijke tijden. En dat is nu net wat wij willen doen, zoveel mogelijk mensen gelukkig maken. Spread the happiness. Samen komen we erdoor." Heel wat ondernemers hebben inmiddels Surprice gecontacteerd om hun personeelsleden die aan het werk zijn met het aanbieden van een ijsbeker een hart onder de riem te steken. "Let wel: dit is van mijn kant uit geen handel voeren op de rug van de anderen. Wel wil ik als ondernemer andere ondernemers meenemen in mijn verhaal van solidariteit en iedereen erin betrekken." (MDN)