De kustburgemeesters maakten bekend dat er deze zomer geen evenementen komen aan onze kust en dat tot eind augustus. Dat betekent dat ook het Q-Beach House deze zomer op het strand van Oostende er niet komt. "Het wordt geen zomer zoals we die gewoon zijn", klinkt het bij radiodirecteur An Caers. "Het Q-Beach House brengt per definitie veel mensen samen om samen iets te drinken, onze Sunset Concerten te beleven of om onze radiostudio te bezoeken. In deze tijden voelt dat allesbehalve goed aan en het zou ook heel moeilijk zijn om het Q-Beach House te organiseren zoals we dat gewoon zijn."

Vaste waarde

Qmusic is momenteel volop in gesprek met het stadsbestuur om een alternatief uit te werken. "Het Q-Beach House is al jaren een vaste waarde in onze stad", zegt burgemeester Bart Tommelein (Open VLD). "Aangezien de komende zomer er geen wordt zoals alle vorige, zoeken we samen met Qmusic naar een alternatief. De stad Oostende wil zoveel mogelijk mensen verwelkomen, maar uiteraard met aandacht voor de veiligheid. Qmusic is voor ons een partner om dat te realiseren en om zowel inwoners als bezoekers een fijne tijd aan zee aan te bieden."

De Sunset Concerten lokken telkens heel wat volk. In deze tijden onverantwoord. De concrete plannen van de stad en Qmusic worden op een latere datum bekend gemaakt.

De kustburgemeesters maakten bekend dat er deze zomer geen evenementen komen aan onze kust en dat tot eind augustus. Dat betekent dat ook het Q-Beach House deze zomer op het strand van Oostende er niet komt. "Het wordt geen zomer zoals we die gewoon zijn", klinkt het bij radiodirecteur An Caers. "Het Q-Beach House brengt per definitie veel mensen samen om samen iets te drinken, onze Sunset Concerten te beleven of om onze radiostudio te bezoeken. In deze tijden voelt dat allesbehalve goed aan en het zou ook heel moeilijk zijn om het Q-Beach House te organiseren zoals we dat gewoon zijn."Qmusic is momenteel volop in gesprek met het stadsbestuur om een alternatief uit te werken. "Het Q-Beach House is al jaren een vaste waarde in onze stad", zegt burgemeester Bart Tommelein (Open VLD). "Aangezien de komende zomer er geen wordt zoals alle vorige, zoeken we samen met Qmusic naar een alternatief. De stad Oostende wil zoveel mogelijk mensen verwelkomen, maar uiteraard met aandacht voor de veiligheid. Qmusic is voor ons een partner om dat te realiseren en om zowel inwoners als bezoekers een fijne tijd aan zee aan te bieden." De Sunset Concerten lokken telkens heel wat volk. In deze tijden onverantwoord. De concrete plannen van de stad en Qmusic worden op een latere datum bekend gemaakt.