Fitclub opent in Oostkamp

© GS
Redactie KW

Coaching op weg naar een gezonde levenswijze, dat is het moto van de Fitclub in de Stationsstraat in Oostkamp.

Voor de beide koppels Sophie Corneille en Gilles Van lokeren, Vanessa Blanche en Björn Eeckhout is het een levenswijze die ze zich zelf hebben aangemeten en waarbij ze hun ervaring en opgebouwde expertise willen delen met hun klanten.

” We willen vooral mensen helpen om gezonde keuzes te maken op weg naar een gezonde levensstijl, ” weet Vanessa te vertellen in haar inleidend woordje voorafgaand aan de officiële opening, ” we promoten gezond eten en vooral om daarbij een routine aan te kweken die de mensen kunnen blijven aanhouden zonder neen te moeten zeggen tegen lekker eten. We zullen dan ook activiteiten organiseren zoals bijvoorbeeld een gezond ontbijt op zaterdag.” Burgemeester Jan de Keyzer begon zijn toespraak met de zelfbedenking: ” Ik ben waarschijnlijk de ideale klant voor deze nieuwe handelszaak in Oostkamp, ik ben alles behalve sportief en leef soms toch een beetje ongezond. ” waarop de coaches van Fitclub Oostkamp bevestigend antwoorden.

Fitclub werkt rond een aantal kernwoorden, Fitplan, Coaching, Voedingsadvies, Resultaten, Sport en ook Fun. ” we willen mensen die ons raadplegen helpen om keuzes te maken naar meer vitaliteit , bijkomend afvallen en hen in dit alles begeleiden naar een haalbaar resultaat toe.” Aldus Sophie. Waarom juist nu voor Oostkamp gekozen werd is een verhaal van terug naar de roots, ” Ik woon momenteel in Anzegem en Vanessa in Meulebeke en voor mij is het een beetje terug thuiskomen. Ik ben afkomstig van Wingene vandaar dat onze keuze gevallen is op dit pand in Oostkamp.” Aldus Sophie.

Fitclub is enkel open op afspraak telefonisch 0472 94 62 59 of via facebook.

(GST)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier