Elke Veurnenaar heeft recht op een Altegoarebon van 15 euro

Wie geen internet heeft, kan een kaart invullen met voorkeur voor de handelaar en die afgeven aan het onthaal van Stadskantoor De Seylsteen. © MVQ
Myriam Van den Putte

Iedere Veurnaar kan vanaf vandaag een Altegoarebon van 15 euro aanvragen. Die bon kunnen ze van 1 september tot 31 december 2020 bij een van de deelnemende handelaars inruilen.

De Altegoarebon kan tot 15 augustus via www.veurne.be/altegoarebon worden aangevraagd. Elk gezinslid krijgt een bon, ongeacht de leeftijd. Je kan de Altegoarebon(-nen) bij één handelaar gebruiken, maar net zo goed kunnen alle gezinsleden een verschillende winkel uitkiezen. Het bedrag van 15 euro splitsen over meerdere handelaars is niet mogelijk.

Nadat je hebt aangeduid bij welke handelaar je de Altegoarebon wil gebruiken, krijg je een e-mail met daarin de bevestiging van jouw keuze. Je zal jouw persoonlijke Altegoarebon als bijlage in de e-mail vinden. Die neem je mee naar de winkel waar je hem kunt verzilveren: je kunt de bon afdrukken of tonen op je smartphone. Het stadsbestuur controleert de aanvragen op basis van de domicilielijst en de ingevoerde rijksregisternummers.

Voor wie geen internet heeft, kan in het stadsmagazine een kaart terugvinden waarop je kan aangeven bij welke handelaar jij en/of jouw gezinsleden de Altegoarebon willen besteden. Je kan deze bon afgeven bij het onthaal van Stadskantoor De Seylsteen. Twee dagen later kan je hem ophalen aan het Onthaal!

Burgemeester Peter Roose: “De Altegoarebon moet een extra stimulans zijn om de lokale consumptie te versterken en onze gehechtheid aan de lokale handelaar bevestigen.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.